M & D - Jemi ne sherbimin tuaj

"Profesionaliteti, Cilesia dhe Cmimi jane pikat e forta te shoqeris tone"
M&D Shpk

M&D offron sherbime lavanderie dhe pastrimi kimik per client private dhe gjithashtu hotele, restorante, locale etj.
Ne serviset tona mund te gjeni :

Sherbime Larje
Hoteleri & Restorante
Pastrime Veshjesh
Larje Kimike
Mbulesa & Perde

Aboutus image

Services

Pastrime Kimike
service-img
service-img
Lavanderi Pastrim Kimik
Larje, Tharje & Hekurosje
service-img

M&D Shpk - Vlore / Tirane